Tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1995!

Ammattitaidolla LVI-asennukset sekä saneeraustyöt Uudellamaalla

TK-Tikaro Ky tarjoaa ammattitaidolla laajan valikoiman LVI-alan palveluja sekä liike-, toimisto- ja asunhuoneistojen remontointipalveluja. Palvelemme asiakkaitamme aina heidän toiveidensa ja tarpeidensa pohjalta. Meillä on myös tarvikemyyntiä.

Lvi-asennukset nopeasti ja vaivattomasti

Meiltä saat ammattitaitoiset LVI-alan palvelut nopeasti ja luotettavasti. Sinun ei tarvitse olla putkitöiden asiantuntija, sillä ammattitaitoiset asentajamme auttavat sinua löytämään ratkaisut niin pienissä kuin isoimmissakin ongelmissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Autamme mielellämme!

Liikehuoneisto- ja toimistoremontti juuri teidän tarpeidenne mukaan

TK-Tikaro Ky on erikoistunut liike- ja toimistohuoneistoremontteihin. Ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella remontoimme tilasi toiveidesi mukaan. Oli sitten kyseessä pienet korjaukset tai isommat remontit, ota yhteyttä! Autamme mielellämme!

Omakoti-, rivi- ja kerrostalojen LVI- ja saneeraustyöt ammattitaidolla

TK-Tikaro Ky tekee kiinteistöjen LVI-remontit ja saneeraustyöt luotettavasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Autamme mielellämme!

Kylpyhuoneiden ja muiden tilojen kosteusmittaukset luotettavasti

Teemme pesuhuoneen, saunan ja WC-tilojen ym. tilojen kosteusmittauksia luotettavasti vuosien tuomalla lujalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Autamme mielellämme!

 

kuva

TK-Tikaro Ky
JÄRVENPÄÄ
Härkönen Timo 0400 344 750
Härkönen Kaija 040 554 3897
tk-tikaro@kolumbus.fi
www.tk-tikaro.fi